Social Media; AddThis Sharebuttons

Via AddThis kun je Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn buttons in een keer toevoegen in je Vedor Website. Je bent dus in staat  om je content via de gebundelde 'sharebuttons' met een handeling in jouw website te plaatsen.

AddThisDaarnaast kun je met AddThis nuttige statistieken opvragen om te kijken hoe, hoevaak en welke inhoud van jouw website is gedeeld.

Bekijkt u de mogelijkheden op www.addthis.com

AddThis aan uw Vedor Website toevoegen

1) Maak zelf je eigen AddThis account via www.addthis.com

2) Klik na registratie en terugkomst op de AddThis website op de hoofdbutton GetAddThis

3) Je kunt nu kiezen, gelijk aan de afbeelding rechts, uit de juiste weergave van uw 'sharebuttons'. Verderop in dit document ziet je hoe je zelf kunt bepalen welke social media iconen je toont

4) Wij werken dit voorbeeld uit met de eerste weergave:

5) Klik op 'Get the Code'

6) Onderstaand overzicht wordt gegeven. Klik op 'Copy Code'

7)   a) Ga nu naar de gewenste webpagina in uw Vedor Website
       b) Login en ga naar de Vedor Editor

c) Plaats uw cursor daar waar u de iconen wil hebben.

8 ) Klik op de knop 'Broncode'  en plak hier de zojuist gekopieerde code van AddThis

9) Klik op voeg in. Sla de pagina op en bekijk het resultaat in eerste instantie buiten de Vedor Editor.

De buttons aanpassen

Volg ons op Twitter en hoor wanneer de tekst voor deze uitleg is afgerond

Follow vedorwebsites on Twitter