PDF Bestanden uploaden en linken

Uploaden:

Stap 1 > Klik binnen de Vedor Editor op de knop [sitemap]

Stap 2 > Blader naar de map waar je het bestand naar wilt uploaden en klik linksonder in het dialoog op [nieuw object]

Stap 3 > Kies voor het type "BESTAND"  en voer de naam van de te uploaden PDF in. Bijvoorbeeld bestandsnaam.pdf

Stap 4 > Klik vervolgens op [toevoegen], Je bestand wordt nu geupload naar de gekozen map.

Hyperlink maken:

Stap 5 > Selecteer een stuk tekst en/of afbeelding (bijvoorbeeld een pdf icoontje) en klik op de knop [Hyperlink]

Stap 6 > Kies voor een "INTERNE LINK" en blader naar de map waar je de PDF hebt geupload.

Stap 7 > Kies het gewenste gedrag voor de link zoals 'openen in een nieuwe pagina, lightbox of pop-up en klik op [voeg-in]

Stap 7 > KLIK op [opslaan] en test je hyperlink nu buiten de Vedor Editor.

Succes!