Hyperlink openen in een Lightbox

Hoe ziet het eruit als u een hyperlink opent in een Lightbox?
KLIK HIER voor een voorbeeld.

Algemeen

Als u via de Vedor Editor een hyperlink opent in een lightbox wordt deze met voorgedefinieerde breedte geopend als een laag bovenop je website met daarbij een transparant kader over uw website.

De meest gebruikte varianten zijn:

• Hyperlink naar een afbeelding.
    Voorbeeld 1; Via een tekst link ; Klik hier

Voorbeeld 2; Via een afbeelding;
  • Verwijzing naar een Google Maps Routekaart
    Voorbeeld 3; Google Maps, route
  • Verwijzing naar een bestand. Bijvoorbeeld een pdf.
    Zie voorbeeld; Handleiding.pdf

Zo werkt het:

1. Log in op je website om deze te bewerken met de Vedor Editor.
  2. Selecteer vervolgens een stuk tekst of een afbeelding.
  3. Klik bovenin de editor op de  -knop
  4. In het nu volgende dialoog kies je voor interne link als je een hyperlink naar een pagina of bestand binnen de website wilt maken.
    Je kiest voor externe link als je naar een andere website of bijvoorbeeld Google Maps wilt verwijzen.

5. Selecteer bij 'Gedrag' voor 'Lightbox'
  6. Klik op 'Voeg in' en sla de pagina op.
  7. Test de zojuist aangemaakte hyperlink in de browser zodra je uit de Vedor Editor bent.

Succes! Werkt het niet of heb je verdere vragen? Stuur een mail maar support@vedor.nl