Social Media Fotogalerie

Met Vedor kun je een fotogalerie, zoals hiernaast afgebeeld, toevoegen aan een pagina.

Volg onderstaande stappen om zelf een fotogalerie toe te voegen:

.
.
.
.
.
.
.
.

Tips: !!
  1. Het toevoegen van een nieuw foto-album werkt het beste via Microsoft Internet Explorer.
  2. Hoe moderner de camera, hoe groter de fotobestanden vaak zijn. Je upload snelheid wordt hiermee vertraagd.
    Indien je over de mogelijkheid beschikt raden wij aan om afbeeldingen vooraf te verkleinen (bijvoorbeeld 950 pixels breed bij 72dpi)

Stap 1: Maak een fotoboek aan in de map 'IMAGES' en upload uw foto's

> Klik binnen de Vedor Editor op de knop 'SITEMAP' en zoek de hoofdmap 'IMAGES'
> Selecteer de map 'IMAGES' en klik linksonder op 'NIEUW OBJECT'
> Er verschijnt een nieuw venster; Geef hier de gewenste naam van het foto-album en selecteer het type 'FOTOBOEK'

Klik vervolgens op toevoegen. Er is nu een map toegevoegd.
> Selecteer nu de zojuist aangemaakte map en klik op de knop  'UPLOADER'
> Klik op de knop 'SELECTEER BESTANDEN'.
> Selecteer nu de foto's op de computer en klik op 'UPLOAD BESTANDEN'
> Je hebt nu je foto's toegevoegd aan een fotoboek

Stap 2: Fotoboek toevoegen aan een pagina

> Maak een nieuwe pagina aan of ga naar de pagina waar je de fotogallerie wilt plaatsen en plaats je cursus daar waar de fotogallerie moet komen.
> Klik nu op de knop 'OVERIG' en kies voor 'SOCIAL GALLERY' zoals hieronder afgebeeld.
> Er verschijnt nu een foto-album met daarin de foto's die direct in de map 'IMAGES' staan. Je moet nu een andere map selecteren.
> Klik met de muis net buiten een van de foto's. Als je dit goed doet verschijnt het  'selectiekader' met selectieblokjes op de hoeken.
   Daarnaast verschijnt rechtsboven in het contextmenu het tabblad 'GADGET'
> Klik binnen het tabblad GADGET op de knop 'BROWSE'  en blader naar het hierboven aan gemaakte fotoboek en selecteer deze.
   Klik nu op 'VOEG IN'. Je ziet nu de zojuist geuploade foto's verschijnen in de pagina.
> Klik op opslaan en klaar!

Hierbij een video ter illustratie van het invoegen van een fotoboek bij de website van Miss Nederland: