logo_vedor_wit.png
Vedor Online WebDesigner

Contactformulier in je website toevoegen

Met Vedor kunje zelf een contactformulier toevoegen mits deze module is geactiveerd binnen uw website. Neem contact op met je Vedorpartner of wederverkoper indien dit nog niet het geval is. Je kunt ook een mail sturen naar support@vedor.nl.

 

Via de knop 'overig' kun je kiezen voor contactformulier zoals hiernaast afgebeeld.  Plaats je cursor op die plek waar je je contactformulier wilt plaatsen.

 

 

 

 

 

 

OverigContac.png

 

 

Je contactformulier wordt automatisch in je pagina geplaatst.

 

 

 

 

Klik op de module ofwel ergens rondom de invoervelden, dan verschijnen in het rechter context menu automatisch de instelbare eigenschappen via het tabblad 'GADGET'. 

 

Zie de afbeelding rechtsonder.

 

contact.png

 

 

 

Mail naar:

Je kunt hier instellen waar het ingevulde formulier naartoe moet worden gestuurd.

 

Bewerk:
Deze optie staat standaard op 'Website eigenaar' en is nog niet aanpasbaar. Je kunt je formulier voorlopig alleen nog via de broncode knop wijzigen. (Broncode).

 

Afzender:

Hier vul je het e-mailadres in dat je als afzender vermeldt wilt hebben. Een 'reply' of beantwoording op het verstuurde contactformulier zal hier naartoe worden gestuurd.

 

Bedanktpagina:

Je kunt bepalen waar je de bezoeker van je website naartoe stuurt nadat het formulier is ingevuld en verstuurd. Standaard  staat deze reeds op een vooraf ingevulde bedanktpagina ingesteld.

 

Je kunt je bedanktpagina eenvoudig via de Vedor Editor bewerken.

Ga binnen de Vedor Editor  via de sitemapknop naar de bedankt pagina welke staat aangegeven met het volgende pictogram:

 

(Dit pictogram wordt semi transparant weergegeven. Dat komt omdat de pagina verborgen is en daardoor niet wordt weergegeven in het navigatiemenu.)

context2.png

 

 

               bedankt.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zoek hulp bij: