Broncode voorbeeld: Youtube film invoegen

Youtube films in uw Vedor website

Stap 1: Youtube embed-code

Voor het invoegen van een film op Youtube zoekt u de betreffende film op Youtube op. Bij de film staat (op het moment dat de eigenaar van de film dat toestaat) de embed-code om de film in uw website in te voegen. Deze code kan via de broncode knop in uw website worden geplaatst.

Stap 2: Vedor editor, broncode

Start de Vedor editor op, en zet de cursor op de gewenste plaats.
Klik op de knop 'broncode' in de knoppenbalk.
Plak de embed-code van Youtube in het broncode veld
Klik op 'Invoegen' om de code in de pagina te zetten.

Stap 3: Opslaan en controleren

De Youtube film is nu ingevoegd in de pagina. Klik op 'opslaan' om de wijziging te bewaren.

Verlaat vervolgens de editor, en controleer dat de film buiten de Vedor editor werkt zoals u verwacht.

Als de stappen gelukt zijn heeft u een resultaat dat vergelijkbaar is aan de afbeelding hiernaast.