Broncode voorbeeld: Twitter invoegen

Stap 1: Kies je widget uit bij Twitter. Dit kan op de widgets pagina van Twitter: http://twitter.com/about/resources/widgets. Kies een widget om in te voegen op de eigen website (Widgets for: My Website).

In dit voorbeeld wordt de profile widget gebruikt, deze laat de afgelopen tweets zien van een bepaalde gebruikersnaam. widget-type.jpg

Stap 2: Geef de twitter-naam op van het profiel dat getoond gaat worden op de website. Twitter biedt zelf mogelijkheden voor het aanpassen van de weergaves, kleuren, afmetingen en andere instellingen. Experimenteer hier mee tot de widget er uit ziet zoals de bedoeling is. username.jpg

Stap 3: Klik op "Finish & Grab Code" om de code van de widget op te halen. Selecteer de aangeboden code en kopieer deze (bijvoorbeeld met ctrl-c).

Stap 4: Voeg de code in op uw Vedor pagina. Plaats de cursor op de plaats waar de Twitter Widget getoond moet worden. Klik op 'broncode' en plak de Twitter-code er in. Let op: Zorg dat de optie 'Maak inhoud bewerkbaar in de editor' uit staat. Klik op 'Voeg in' om de widget in te voegen.

Binnen de Editor kan de widget niet direct ingevoegd worden, maar verschijnt er een blauwe lijn waar de widget gaat komen. Klik op 'opslaan' en bekijk de pagina buiten de editor.

Stap 5: Geniet van het eindresultaat zoals hier rechts staat.