Vedor Editor handleiding

De meeste hulp m.b.t. de Vedor editor staat in onze handleiding. Download daarom hier de Vedor Editor basishandleiding in pdf formaat.

Downloaden PDF

Vedor Editor Bookmarklet

Met de onderstaande bookmarklet kun je heel snel de Vedor Editor opstarten op een willekeurige pagina binnen je website.

Sleep de onderstaande link naar je favorieten- of bladwijzerbalk.

Vedor Editor

Het kan zijn dat je eerst de favorieten- of bladwijzerbalk aan moet zetten in je browser. Het verschilt per browser hoe dit werkt.
Meer informatie over de Vedor Editor Bookmarklet kun je ook vinden in de handleiding

Edit knop in Internet Explorer

Download hier de bestanden voor de installatie van de Vedor Vink in Internet Explorer. Deze werkt alleen in Internet Explorer t/m versie 9.

Belangrijke onderwerpen:

-> Broncode per pagina toevoegen

-> Scripts toevoegen

-> Verschillende talen

-> Zoekmachine optimalisatie (SEO)

-> Browser ondersteuning

-> Social Media in je pagina

-> Fotogalerie maken

-> Contactformulier toevoegen

-> PDF bestanden uploaden en linken.

-> Hyperlink in een lightbox maken