logo_vedor_wit.png
Vedor Online WebDesigner

Web Succes

Onze software doet veel voor u. Op deze websuccespagina staat wat uzelf kunt doen om succes met uw website te behalen. 


Index:


border.png

Succes met je website; Hoe?

Wij willen u attent maken op een aantal stappen die u niet moet overslaan als u een website maakt. Stappen waar praktisch elk boek over website optimalisatie mee begint. Wij hebben voor u deze stappen samengevat. Doorloopt u daarom deze stappen om daarmee zelf een succesvolle website te realiseren. 


Vedor helpt u met de onderstaande vragen:

 • Wie zijn mijn website bezoekers en wie zouden het moeten zijn? 
 • Hoe kunt u uw website meten?  Hoeveel tijd gaat met dat kosten?
 • Wat moet u doen om (terugkomende) resultaten te behalen? 
 • Hoe behaalt u uw doelstellingen met uw website?
 • Hoe schrijf ik de juiste teksten voor mijn website?
 • Kan ik geld verdienen met mijn website? En wat kost me dat?[ terug naar boven   |   >> volgende stap ]
border.png

Algemeen; Vedor werkt optimaal voor zoekmachines!

Indien u zichzelf verdiept in termen als SEO, SEA, zoekmachineoptimalisatie, uw website geschikt maken voor Google, etc., dan mag u zich geruststellen dat Vedor aan alle technische eisen voldoet. 

Een samenvatting:
 • U Vedor website is qua techniek optimaal, transparant en vindbaar voor 
  zoekmachines als Google.
 • Vedor biedt u de juiste hulpmiddelen voor het correct indexeren van uw pagina's
 • Vedor gebruikt 'schone URL's' en stelt uw website standaard open voor het zogenoemde 'crawlen' en 'indexeren' door bijvoorbeeld Google.
 • Vedor biedt u de mogelijkheid tot het instellen van redirects en een 404-pagina.
 • Vedor biedt u volop links naar eenvoudige zelftoetsing hulpmiddelen van uw website.
 • Vedor update haar systeem en daarmee uw website regelmatig om te voldoen aan de laatste eisen.

Aan enkele onderdelen zult u echter zelf invulling of inhoud moeten geven. U zult uw website 'relevant', uniek populair moeten maken. Wij helpen u daarmee in de onderstaande stappen op weg.

border.png

Tip 1: Werkwijze voor succes!

Kleine stappen
Maak snelle vooruitgang in vele kleine stapjes. Start met de Vedor Online WebDesigner uw ontwerp en begin met het vullen volgens onderstaand stappenplan. Verlies nog niet teveel tijd in opmaak en vormgeving detail. Dit kunt u later nog eenvoudig en onbeperkt aanpassen.

Stel uw testpanel samen 
U heeft uw website ideëen product, bedrijf, vereniging, etc. vast al aan vrienden voorgesteld. Probeer binnen deze vrienden de juiste personen te vinden die de inhoud en opbouw van uw website niet alleen vanuit sympathie maar vooral ook kritisch beoordelen.  Toets hen via onderstaande stappen of zij uw opzet begrijpen zoals u dat wilt. Test of u niet herhaaldelijk in de 'verdediging' moet gaan voor uw aanbod of website. Neem tijd om correcties uit te voeren en test opnieuw. Vraag aansluitend personen die minder bekend zijn met uw plannen of website en laat hen eveneens kritisch kijken en oordelen.  

U zult zien dat u met deze werkwijze na de eerste kritische confrontaties vervolgens een resultaat ontstaat waarvan u merkt dat deze door meerdere mensen wordt 'gedragen'. De bal begint vervolgens vanzelf te rollen. 

Wees realistisch, plan kleine mijlpalen en start met social media in de opbouwfase!
U kunt met Vedor een website in een handomdraai bouwen. Daar zijn wij trots op en dat bespaart u veel tijd. Maar daarmee heeft u uw website nog niet gereed. Wees realistisch door klein te beginnen en maak een planning met kleine mijlpalen. Besef dat behaalde mijlpalen vandaag de dag belangrijke stappen kunnen zijn in de socialmedia mededelingen die u naar buiten kunt brengen.

Bijvoorbeeld:
Twitter/Facebook/Linkedin: "Vandaag eindelijk al mijn pagina's gevuld na de nodige kritiek.. nieuwe kritiek van harte welkom. Dankje!" 

U betrekt direct vanaf het begin uw social media volgers bij uw plannen waarbij u meldt dat u in opbouwfase zit. Dit kunt u vanaf elk niveau doen. Ongeacht hoe uniek, slim of eenvoudig uw internet plannen zijn. Gewoon starten in kleine stappen.

Meten
Gebruik de Vedor statistieken als ook internet hulpmiddelen zoals Google Analytics om het succes of falen van uw website en haar pagina's te meten. 


border.png


Stappenplan Website Succes

Volg onderstaande stappen om uw eigen website goed op te bouwen en om uw eigen website goed te leren kennen. Begin met kleine stappen!


STAP 1: Wie ben jij? Wat doe jij?
Denk in hoofdlijnen! Presenteer uzelf kort en duidelijk! Het oordeel over een website wordt razendsnel gemaakt. Bezoekers willen in één oogopslag duidelijk hebben wat u aanbiedt. Anders klikken ze direct weer weg. Let op uw eigen internet gedrag. Hoe snel klikt u weer weg van een website?

U bent zeker niet de enige die moeite heeft om in weinig woorden concreet te vertellen wat u nu precies aanbiedt. Via enkele eenvoudige hulpmiddelen helpen wij u de juiste boodschap te vertellen en uw pagina structuur concreet te maken. 


OEFENING

Klik op het onderstaande icoon. U heeft Acrobat Reader nodig om het formulier correct te openen.  Het doel is dat u de vragen zo concreet mogelijk beantwoord. Het is belangrijk dat u dit doet binnen de daarvoor beschikbare ruimte. Het resultaat zal de basis vormen voor uw nieuwe website structuur. U wordt feitelijk gedwongen de teksten kort te maken. De lengte van de teksten zijn vervolgens geschikt voor de hoofdpagina's van uw website


!! LET OP; Het schrijven van specifieke webteksten en zoekwoorden komt later aan bod. Maak eerst deze oefening!!

vv

Ik zoek hulp bij: