De Vedor Designer

Uw eigen ontwerp, direct klaar

Met de Vedor Designer kunt u zelf uw website ontwerp bouwen en publiceren. U kunt daarna met de Vedor Editor de website direct vullen. Geen programmeurs meer nodig, u hoeft niet meer te wachten.

Stap 2: Modules invoegen

In de deze stap vult u het eigen gemaakte raamwerk in. U voegt nu modules toe die bijvoorbeeld de straks in te vullen pagina tekst voorstellen, of een complete menu module, misschien een afbeelding of logo die u op elke pagina wil hebben, etc. Let wel, u bent dus niet bezig een pagina van uw website te maken, u maakt het vaste plan, de 'master layout' voor uw hele website. U kunt hier dus ook geen teksten aanpassen, daarvoor kunt u straks in de editor bezig.

Elke module die u invoegt heeft een aantal standaard plaatsing en vormgevings opties. Die kunt u rechts in het context menu benaderen. Daarnaast heeft elke module een aantal configuratie opties. Daarmee geeft u aan wat de werking van de module moet zijn. Tenslotte hebben veel modules, met name die modules die onder het kopje Navigation vallen, specifieke layout opties. Die kunt u oproepen door onder het tabje Layout op de knop 'Module Specifieke Opties' te klikken.

De beschikbare modules zijn onderverdeeld in een aantal categorie├źn. Deze categorie├źn staan hieronder verder uitgewerkt:

Advertising  (Google advertenties en dergelijke)

Content  (inhoud modules als tekst en titel velden)

Image  (afbeeldingen in verschillende vormen)

Navigation  (menu's, kruimellijnen, etc.)

Title  (de pagina titel in de titel balk van uw webbrowser)