logo_vedor_wit.png
Vedor Online WebDesigner

De Vedor Designer

Uw eigen ontwerp, direct klaar

Met de Vedor Designer kunt u zelf uw website ontwerp bouwen en publiceren. U kunt daarna met de Vedor Editor de website direct vullen. Geen programmeurs meer nodig, u hoeft niet meer te wachten.

Stap 1: Raamwerk opzetten

De ontwerp methodiek van de Vedor Designer is gebaseerd op een raamwerk constructie. U verdeeld uw ontwerp in een aantal functionele vlakken, bijvoorbeeld een header, footer, menu kolom en een tekst vlak. Maar u kunt het raamwerk ook anders maken, precies zoals u wil. Met de tab 'Raamwerk' in het context menu, kunt u dit allemaal zelf instellen. Maak het alleen niet te ingewikkeld, dat is vaak helemaal niet nodig.

In dit raamwerk stelt u vervolgens achtergrond afbeeldingen en kleuren in, eventueel randen om de hele pagina of onderdelen. Ook kunt u aangeven of het design een vaste breedte heeft, gecentreerd moet staan, of dat het design juist beeldvullend moet zijn. Pas als het design in grote lijnen als raamwerk is gemaakt, gaat u verder met het invullen van de details. Daarvoor gaat u naar stap 2 van de designer.

 

De beschikbare modules zijn onderverdeeld in een aantal categorie├źn. Deze categorie├źn staan hieronder verder uitgewerkt:

Advertising  (Google advertenties en dergelijke)

Content  (inhoud modules als tekst en titel velden)

Image  (afbeeldingen in verschillende vormen)

Navigation  (menu's, kruimellijnen, etc.)

Title  (de pagina titel in de titel balk van uw webbrowser)

 

 

 

Ik zoek hulp bij: