Module: Image / Simple

Met behulp van de invoegen module knop kan een image aan het design toegevoegd worden. Het gaat bij deze module om plaatjes waar geen speciale functionaliteit zoals hyperlinks aan hangen.

Deze module heeft een paar opties voor het instellen van meta gegevens en is flexibel met betrekking tot de fysieke locatie van het plaatje (een foto is meerdere malen te gebruiken binnen een design.).

Locatie:

Het is hier mogelijk om een specifieke foto te selecteren welke gelijk is voor elke pagina in de website. Deze kan geselecteerd worden met behulp van de 'browse' knop.

Daarnaast kan een foto gekozen worden relatief ten opzicht van de website structuur. Hierbij kunt u kiezen tussen een vaste foto onder de pagina, of onder de huidige sectie (hoofdmenu item). Indien er op die locatie een foto bestaat met de door u ingevoerde naam ('photo/' in het voorbeeld) wordt deze getoond.

Tevens kunt u de ALT-tag invullen, deze titel wordt getoont wanneer u met uw muis over het plaatje heen gaat. Dit zorgt voor een betere toegankelijkheid van uw website voor mensen met een handicap. Met behulp van 'Style' kunt u uw foto resizen binnen een aantal voor opgezette instellingen.

Met voeg in plaatst u de foto binnen de door u geselecteerde cel.