Summary module

Samenvatting van de pagina.

Wat is het?

De module 'Summary' voegt een samenvatting van een pagina toe aan elke pagina. De inhoud van de pagina is bewerkbaar met de Vedor Editor, maar kan niet alle HTML elementen bevatten die de pagina module heeft. Dit komt omdat de inhoud van dit veld ook gebruikt kan worden als samenvatting voor bijvoorbeeld zoekmachines.

Wat zijn de opties?

Name: de naam van het element (moet uniek zijn).
Location of summary: het pad naar het object/pagina waar de samenvatting van getoond moet worden. Dit kan zijn:

• Current object: de samenvatting van het huidige object.
  • Currect section: de samenvatting van de huidige sectie.
  • Select Specific object: het pad opgeven naar een specifieke pagina of object.

Module specifieke opties

Geen.