Statistieken

Inzicht in uw bezoekersaantallen en verbruik

Om het success van uw website te meten heeft u getallen nodig. Hiervoor biedt Vedor u de mogelijkheid om per site statistieken bij te houden en te verwerken. U kunt deze via het Vedor portaal op elk gewenst moment opvragen.

Op de statistieken pagina komt u een aantal rapporten tegen:

Summary
Dit rapport bevat een beknopte samenvatting van de afgelopen maand. In een kort overzicht krijgt u inzage in het aantal bezoekers, bezoeken, pagina's, hits en verbruikte bandbreedte. Deze getallen zijn uitgesplitst in wat er bekeken is, en het verkeer dat door zoekmachines is gegenereerd.

Monthly History
In dit rapport ziet u een overzicht van de afgelopen maanden vanaf het begin van het jaar.

Days of month
Hier ziet u een uitgespecificeerde rapportage per dag van de maand.

Days of week
Zo kunt u in dit rapport zien of uw website op bepaalde dagen van de maand meer bezoekers heeft dan andere dagen. Voor het plegen van onderhoud aan uw site is dit een belangrijk gegeven.

Hours
Vergelijkbaar aan de dagen in de week - dit rapport geeft een overzicht van de uren waarop uw website wordt bezocht.

Countries
Een overzicht van waar uw bezoekers vandaan komen, aan de hand van het IP adres van de bezoeker. Hoewel deze getallen niet 100% kloppen geeft het een aardig inzicht in uw bezoekersprofiel.

Hosts
Hier wordt een overzicht getoond van welke IP adressen het meeste uw site bezoeken.

Robots
Hier vallen zoekmachines en andere geautomatiseerde bezoekers onder.

Visits duration
Hoe lang een bezoeker op de website blijft.

File type
Bestandstype dat wordt opgevraagd door de bezoeker.

Pages - URL
Welke URL het meeste bezocht wordt op de website.

Operating systems
De verhouding tussen besturingssystemen van de bezoekers van de website.

Browsers
Welke webbrowsers er door uw bezoekers gebruikt worden.

Connect to site from
Waar komen de bezoekers vandaan (direct, zoekmachines en andere sites met links naar uw website).

Search keyphrases
Welke zinnen heeft men op gezocht om op deze site te komen.

Search keywords
Welke woorden heeft men op gezocht om op deze site te komen.

Miscellaneous
Een schatting hoeveel bezoekers uw site toevoegen aan zijn of haar favorieten.

HTTP status codes
Welke foutmeldingen heeft de bezoeker gekregen.