Vedor projecten

Uw projectoverzicht

Zodra u inlogt op het Vedor portaal heeft u de mogelijkheid om door uw eigen projecten te zoeken. Projecten worden per klant gegroepeerd. Deze zijn per klant te doorzoeken door het tabje 'klanten' te activeren. Hier kunt u tevens een nieuwe klant toevoegen.

Om een nieuw project aan te maken onder een bepaalde klant selecteerd u de klant, vervolgens kiest u de optie 'nieuw'. Als er geen klant geselecteerd is, zal het project onder het partner account aangemaakt worden.

Voor het aanmaken van een project wordt u gevraagd om de volgende gegevens in de vullen:

Naam van de site: Dit is een naam die voor u herkenbaar is.
Projectnaam: De naam van het project voor het gebruik in de Vedor project URL. Aangezien deze naam ook als URL gebruikt wordt voor het bewerken van het project, is het belangrijk dat deze enkel uit letters en cijfers bestaat.

Een nieuw aangemaakt project zal nog niet direct voor elke bezoeker beschikbaar zijn. Indien een bezoeker de project URL benaderd zal deze een project status scherm krijgen. Hier wordt informatie over het project aangeboden met de mogelijkheid om in te loggen om de project site te bekijken.

Een project dat nog niet gepubliceerd is heeft twee extra mogelijkheden:
Project publiceren: het project wordt gepubliceerd en is direct benaderbaar voor bezoekers.
Wijzig project status scherm: Voor het bewerken van informatie op het project status scherm.

Na het selecteren van een project zijn er een aantal mogelijkheden:
Designer: Hiermee start u de Vedor Designer voor het gekozen project.
Editor: Hiermee start u de Vedor Editor voor het gekozen project.
View: Bekijk het project als een normale bezoeker.
Stijlen editor: Bewerk de stijlen binnen het project.
Stats: Toont de statistieken van het project.
Backup: Voor het maken van een handmatige backup van het project.
Verwijder: verwijderd een project.