Accounts

Vedor biedt drie soorten accounts:

• Partner Accounts (Account met het recht om meerdere klanten met meerdere websites aan te maken)
  • Klanten Accounts (Account met 1 inlogcode om daarbij meerdere websites te beheren)
  • Extra redactie Accounts (Account met specifiek beheersrechten van 1 website)

Partners Accounts
Een partneraccount wordt aangemaakt door een Vedor accountmanager. Hiervoor dient u als Vedorpartner aangemeld te worden.
Om Vedorpartner te worden kunt u bellen met telefoonnummer: 053 4318053.  Met een partneraccount kunt u al uw klanten en hun website projecten aanmaken en beheren.
>> Klanten account verwijderen

Klanten Accounts
Klantenaccounts worden via onze website of door een Vedorpartner aangemaakt. De inlognaam staat vast bij het aannaken van de klantgegevens. Deze kan niet achteraf gewijzigd worden. Het wachtwoord kan wel achteraf gewijzigd worden. Zie de algemene uitleg hieronder. Een klantenacccount is een account met volledige beheersrechten op alle onderliggende website projecten.

Extra redactionele Accounts
Eindklanten als ook de Vedorpartners kunnen extra redactionele accounts aanvragen. (zie Tarieven)

Algemeen

In dit scherm vind u een overzicht van alle accounts die u of uw klant heeft. Deze worden automatisch aangemaakt bij het creƫeren van een nieuwe partner of klant. In het overzicht treft u een aantal zaken aan:

Accountnaam (inlognaam)

Dit gebruikt u in samenwerking met uw wachtwoord om in te loggen in de designer of editor.

Rol
Deze accounts zijn bedoeld om redactie te voeren op de website.

Taal
De vedor designer en editor zijn in meerdere talen beschikbaar.

Status
Dit veld geeft aan of het account al dan niet actief is.

Met de knop 'bewerk' kunt u het account bewerken, hier kunt u de naam, het wachtwoord of de taal instelling veranderen. De overige gegevens zijn niet aanpasbaar.

Account bewerken

Door op de witte pijl in de orange cirkel te klikken slaat u uw wijzigingen op.

!!Vedor Partners kunnen zowel hun eigen als de accounts van hun klanten aanpassen.

Klantenaccount verwijderen.

U kunt uw klantenaccount alleen verwijderen indien er geen actieve projecten meer aanwezig zijn bij deze klant. U zult dus eerst de aangemaakte websites/projecten van deze klant moeten verwijderen. Op deze manier wordt voorkomen dat door een ongunstige handeling ineens alle websites verdwenen zijn. Indien u nog actieve projecten heeft en toch de klant probeert te verwijderen ziet u de volgende melding:

Nadat uw website projecten verwijderd zijn ben u in staat om uw klantenaccount te verwijderen.
Alleen Vedor of een Vedorpartner kan een klantenaccount verwijderen. Dit doet u via het ' verwijder_button.jpg  ' symbool linksonder in beeld.

Bij fouten of problemen kunt u contact opnemen met onze supportdesk via support@vedor.nl