logo_vedor_wit.png
Vedor Online WebDesigner

Knooppunt van uw Vedor informatie

Met de Vedor Designer kunt u zelf uw website ontwerp bouwen en publiceren. Hier komt geen code aan te pas. Wachten op de programmeurs hoeft u niet meer, alles kunt u direct zelf maken.

Bent u klaar met het bouwen kunt u gelijk aan de gang gaan met

het vullen van de website met de Vedor Editor.

 

Veel gekozen:

- Random afbeeldingen

- Google adsense

- Vormen van navigatie

Een korte greep van de mogelijkheden van de Vedor Designer:

Raamwerk en Modules

Binnen 2 stappen zullen wij U uitleggen hoe simpel het is om een website te bouwen. Dit gebeurd door middel van Raamwerk en Modules.

>> meer over raamwerk en modules

 

Image

De image modules zijn bedoeld voor het tonen van afbeeldingen binnen het ontwerp van uw site. Deze grafische elementen maken uw website levendiger en aantrekkelijker voor de bezoeker.

>> meer over image

 

Advertising

Het tonen van reclame op uw website kan een aantrekkelijke vorm van inkomsten bieden, zeker op het moment dat uw website veel bezoekers trekt. U heeft de mogelijkheid om dit soort reclame zelf op uw Vedor

website in te voegen.

>> meer over advertising

Navigation

Vedor beschikt over een uitgebreid assortiment navigatiemodules, om te voldoen aan de verschillende wensen voor navigatie binnen uw website. Door de verschillende mogelijkheden van elke module kunt u elk menu vervaardigen, exact zoals u dat wilt.

>> meer over navigation

Content

De Vedor content modules zijn de basis inhoudvelden van elke website. Feitelijk is elk tekstveld in een website een contentveld.

>> meer over content

Title

De title modules van Vedor geven u de mogelijkheid om de titel van het browservenster aan te passen.

>> meer over title

Ik zoek hulp bij: